Werken en leren
bij Nijhof-Wassink?

Wil jij werken en leren in de praktijk?

Dat kan bij Nijhof-Wassink! Een combinatie van werken en leren geeft je de kans om theorie in de praktijk toe te passen en te leren van ervaren collega’s. Begin jij jouw loopbaan bij ons?

vmi-planning-02

BBL-opleiding bij Nijhof-Wassink

Een gedegen opleiding is de basis om uit te groeien tot gespecialiseerde vakkracht. Met een MBO-opleiding via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) kun je bij ons leren combineren met werken. Wij hebben bijvoorbeeld regelmatig ruimte voor enthousiaste kandidaten voor de functie van leerling transportplanner.

Hoe ziet een BBL-traject eruit?

Je combineert jouw MBO-opleiding met werken bij Nijhof-Wassink. Ervaren collega’s leren je de fijne kneepjes van het vak. Naarmate de opleiding vordert, ga je steeds zelfstandiger werken. Je krijgt volop ruimte om je te ontwikkelen. Je kunt aanvullende trainingen en interne opleidingen volgen om jouw kennis uit te breiden. Zo doe je tijdens je opleiding al een flinke dosis werkervaring op. Als je je opleiding met succes afrondt en je werk goed doet, kan dat een mooie opstap zijn naar een baan bij ons!

Nijhof-Wassink is een Erkend Leerbedrijf

Bij Nijhof-Wassink ben je verzekerd van een goede opleidingsplek. Wij zijn een Erkend Leerbedrijf. Als Erkend Leerbedrijf bieden we goede en veilige werkplekken die aansluiten bij verschillende MBO-opleidingen. Volg je een MBO-opleiding in de BOL-variant en zoek je een stageplek? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kun je als trainee aan de slag bij Nijhof-Wassink?

Jazeker. Aan de hand van een persoonlijk opleidingsplan ga je werken aan een of meerdere project(en). Onder begeleiding van ervaren vakmensen krijg je de ruimte om uit te groeien tot specialist op jouw terrein en de eerste stap te zetten in jouw carrière. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!
Stuur een WhatsApp naar
+31 6 823 471 39

We reageren zo spoedig mogelijk.

Stuur een e-mail

Wij mailen je zo snel mogelijk terug!