WemmersHero2

Over Wemmers

Welkom in de wereld van Wemmers Tanktransport

Wemmers Tanktransport is gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare levensmiddelen binnen en buiten Europa. Wij staan voor een persoonlijke benadering, korte lijnen en daadkrachtig handelen. Maar waarmee we bij Wemmers écht het verschil maken? Dat zijn onze mensen. Zij vormen het hart van het bedrijf, zorgen voor tevreden klanten en continuïteit. Kom jij ons team versterken?

Even voorstellen: wie is Wemmers?

Wemmers Tanktransport verzorgt vanuit diverse landen het vervoer van vloeibare levensmiddelen. Dat doen we met meer dan 250 trekkers, 350 opleggers en 300 vakmensen. Wij bestaan sinds 1880. Al sinds 1948 zijn wij pionier in het vervoer van vloeibare levensmiddelen. In Nederland hebben we vestigingen in Bleskensgraaf en Zaandam. Ook in België (Evergem) en Duitsland (Hamburg) hebben we locaties.

Bij Wemmers maken de mensen het verschil

Wemmers is onderdeel van Nijhof-Wassink Group: een internationaal familiebedrijf met ruim 1.800 medewerkers in binnen- en buitenland. Een grote organisatie, maar dat doet niets af aan de teamspirit en het familiegevoel. We investeren in jou als medewerker: in je professionele ontwikkeling én in jouw persoonlijke welzijn. Welke functie je ook hebt, bij Wemmers Tanktransport sta je er nooit alleen voor.

Werken bij Wemmers operations

Bij Wemmers krijg je de kans om te groeien

Kwalitatief goed getrainde chauffeurs gaan iedere dag veilig de weg op om elk gewenst levensmiddel op een verantwoorde en gecertificeerde manier te vervoeren. Om dit te garanderen heeft Wemmers een eigen opleidingscentrum in Bleskensgraaf. Hier worden praktijkgerichte opleidingen verzorgd.

Gezond en veilig werken

Als onderdeel van de Nijhof-Wassink Group zetten we ons actief in voor de gezondheid en veiligheid van medewerkers en de omgeving. Nijhof-Wassink heeft een eigen veiligheidsadviseur (Dangerous Goods Safety Advisor / DGSA) in dienst. Ook BBS-coaches en mentorchauffeurs spelen een belangrijke rol in de begeleiding van chauffeurs.

Werken bij Wemmers monteur-2

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Ook in andere functies krijg je uiteraard volop de kans om door te groeien. Heb je de ambitie om te leren en verder door groeien? Dan zit je goed bij Wemmers Tanktransport! Je hebt bij ons de kans om opleidingen of cursussen te volgen. Jouw persoonlijke ambitie staat daarbij centraal. Samen kijken we wat er nodig is om jouw doelen waar te maken.

Benieuwd wat jij bij Wemmers kunt doen?

Je kunt bij ons aan de slag als chauffeur, de tankcleaning, de techniek of in een operationele functie. Interesse? Bekijk hier onze vacatures

Meer weten? STEL JE VRAAG
Stuur een WhatsApp naar
+31682347139

We reageren zo spoedig mogelijk.

Stuur een e-mail

Wij mailen je zo snel mogelijk terug!