Over Wemmers

Wemmers Tanktransport

Wemmers is gespecialiseerd in vervoer van vloeibare levensmiddelen binnen en buiten Europa. Wij staan voor een persoonlijke benadering, korte lijnen, en daadkrachtig handelen.

We weten ook dat het draait om onze mensen. Bij Wemmers Tanktransport vormen zij het hart van het bedrijf. Zij zorgen voor tevreden klanten en continuïteit. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. Wij zetten samen de schouders eronder.

Op die manier zijn we een hecht team op basis van eerlijkheid, integriteit, openheid en wederzijds respect, samen bereiken we op die manier het maximale resultaat.

Eigen opleidingscentrum

Omdat we allemaal verder willen komen hebben we een intern opleidingscentrum. We kijken bijvoorbeeld naar HACCP maar ook trainingen op het gebied van veiligheid.

Groen met ECOSTARS

Maximaal besparen en duurzaam op de weg: Wemmers Tanktransport heeft de maximale score van 5 sterren in het ECOSTARS-programma en daar zijn we trots op. De focus op zuinig rijden door onze chauffeurs en investeren in een moderne vloot trucks zijn pijlers onder deze score.

Nijhof-Wassink Group

Wemmers is een onderdeel van de Nijhof-Wassink Group.  De verschillende bedrijven binnen de Groep zijn topspelers in de logistiek en automotive branche.